top of page
Kimberly & Simon-108.JPG

HOE IK WERK

studiofotografie: Enkele tips

Stijlvolle foto’s maken van het menselijk lichaam....

Een portret, fashion, glamour of lifestyle

Enkele tips:

Er plezier in hebben!

Het resultaat van de fotoshoot wordt in grote mate bepaald door de samenwerking. Een thema is totaal naar vrije keuze en een goede samenwerking begint met plezier. We gaan er samen iets moois maken.

Samen Poses voorbereiden!

Pak eens een paar modetijdschriften en probeer een aantal poses na te doen voor de spiegel. Klinkt belachelijk maar je zal zien, het werkt nadien makkelijker.

Uiterlijke verzorging!

Je kan zelf je make-up verzorgen of een goede basis visagie laten verzorgen. Een goede visagie kan een wereld van verschil maken tussen goede foto’s en geweldige foto’s. Ben je heel goed met make-up en verzorg je het liever zelf? Zorg er ook voor dat je altijd je make-up bij je hebt.

Kleding!

In de kleding die je meeneemt moet je jezelf SUPER voelen. Wees vooral niet bang om jezelf als persoon te laten zien! Het is jullie feestje dus zet jezelf in de spotlights en geef jezelf het gevoel dat je in één woord geweldig bent! Als jij die kleding draagt waarvan jij weet dat het je geweldig mooi maakt dán straal je dat namelijk ook uit naar de camera!! En dáár draait het per slot van rekening om bij het maken van foto’s. Het is leuk om wat verschillende setjes kleding mee te nemen. Je kan dan in overleg wat leuke combinaties doen. Zo zorg je ervoor dat je niet de hele shoot in dezelfde kleding gefotografeerd wordt.

Accesoires!

Breng ook wat accessoires mee. Denk aan kettinkjes, oorbellen, een hoofddoekje, mutsjes, hoedjes, muts, beenwarmers, haarstukjes, een haarband, brilletjes, zonnebrillen.....

Willen jullie eerst eens een kijkje komen in onze studio met een leuke babbel,, geen probleem maar geef tijdig een seintje. Een belletje op 0496/78.66.80 kan een nutteloze verplaatsing voorkomen.

Hebben jullie reeds een thema keuze: stuur gerust enkele voorbeeldjes door.

En toch...GENE STRESS = PURE FUN!

 

 

Een belletje op 0496/78.66.80 kan een nutteloze verplaatsing voorkomen. Dank voor u begrip.

© 2024 - 2025 by ANDY HAUMAN  FOTOGRAFIE / COPYRIGHT

bottom of page